A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Átfagyott, földön fekvő nőt mentett meg a hős rendőr a Mátrában


A nő Mátraszentimre közelében tévedt el kabát nélkül.


Egy adácsi nő telefonált a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra és elmondta, hogy nagykorú lánya hétfőn délután otthonukból vásárolni indult, azonban onnan nem ment haza. Később felhívta édesanyját és zavart állapotban elmondta, hogy Mátraszentimrén van, de a pontos helyszínt nem tudta – erről Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatta portálunkat kedden.

Mint közölte, a település körzeti megbízott rendőre azonnal elkezdte az eltűnt nő keresését a településen, miközben ügyeletes kollégájának sikerült felhívnia a nőt, így kiderült a hozzávetőleges tartózkodási helye.

Handzó Tamás rendőr főtörzszászlós a frissen esett hóban követni kezdte a lábnyomokat a turistaúton és egy szánkópályán 21 órakor megtalálta a földön fekvő nőt.

Kollégáival azonnal betakarták az átfagyott nőt, majd a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik kórházba szállították.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések