A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A koronavírus elleni vakcinákat megsemmisítő gyógyszerészről kiderült, hogy laposföld-hívő


A wisconsini gyógyszerész, aki 570 adag vakcinát semmisített meg szándékosan, úgy vélte, az oltóanyagokat mikrochipekkel látták el, de ha ez nem lenne elég, a férfi nyíltan laposföld-hívő, valamint meggyőződése, hogy az égbolt egy kormány alkotta pajzs, mely elválasztja az embereket Istentől.


A 46 éves Steven Brandenburg bűnösnek vallotta magát, amiért a múlt hónapban 570 adag koronavírus elleni vakcinát semmisített meg oly módon, hogy a Moderna oltóanyagait szándékosan szobahőmérsékleten hagyta, így a vakcinák használhatatlanok lettek, tettéért pedig akár 10 év börtönre is ítélhetik.

Kollégái is ellene vallottak, miután a férfi hónapokon át hangoztatta ellenvetését a vakcinákkal kapcsolatban, sőt állítólag azt mondta egyik munkatársának, hogy a koronavírus nem létezik, az ellene kifejlesztett oltóanyag pedig csak ártani fog majd az embereknek.

Brandenburg úgy véli, az oltóanyagokat chippel látták el, mely “ellehetetleníti az emberek fogamzásgátlását, egyes embereknél pedig meddőséget okoz”. A férfit feljelentő kollégáját, Sarah Stickert egy 13 éve gyógyszerészként dolgozó munkatárs riasztotta, miután Brandenburg egyre komolyabban kezdte el terjeszteni összeesküvés-elméleteit.

Az FBI megosztott néhány elméletet azok közül, melyeket Brandenburg az utóbbi hónapokban nagy vehemenciával hirdetett, a férfi szerint ugyanis a Föld lapos; az oltóanyagokat mikrochipekkel látták el; az égbolt nem létezik, csupán a kormány alkotta, hogy elzárja az embereket Istentől; illetve lassan elérkezik az Ítélet napja.

A férfi egy lőfegyvert is tartott magánál, melyet még munkahelyére is hordott, állítása szerint azért, hogy “ha a katonaság egyszer eljönne érte, fel legyen készülve”. Amikor a nyomozók először kérdezték az esetről a férfit, azt állította, hogy véletlenül hagyta kint a fiolákat, ám később beismerte tettét.

A férfi a bűncselekmény elkövetése után még egy e-mailt is küldött az egészségügyi szolgálatnak, melyben a szervezetet hibáztatta “álmatlan éjszakáiért”, valamint a rendkívül vitatott válásáért. A New York Post által is közzétett, a WISN által megszerzett válási dokumentumok alapján a férfi volt felesége szinte elmenekült a városból, továbbá figyelmeztette környezetét, hogy a férfi hatalmas mennyiségű élelmiszert és fegyvereket tárol otthon, és a “kormány támadását várja”.

A gyógyszerésztől bevonták engedélyét, elbocsátották munkahelyéről, továbbá felfüggesztették, jövő kedden pedig a bíróságon kell majd megjelennie. Ügyvédje, Jason Baltz egyelőre nem válaszolt az üggyel kapcsolatos megkeresésekre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések