A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

150 fős diákbulin ütött rajta a rendőrség


34.000 fontnyi bírságot szabtak ki a rendőrök a sheffieldi bulin részt vevő több mint 150 diáknak.


A kiérkező rendőröktől megrettenő fiatalok közül többen is megpróbáltak meglépni a vészkijáratokon keresztül, ami azonban beindította az épület riasztóit. A sheffieldi Ranmoor Student Village-ben megrendezett bulin több mint 150 diák vett részt.

A BBC tudósítása szerint egy rendőr megsérült az intézkedés során, a szervezők 10.000 font pénzbírságot kaptak és több mint 30 bulizó 800 fontos büntetésben részesült.

Az egyetem biztonsági személyzete értesítette rendőröket csütörtök éjjel, amikor észlelték a koronavírus-járvány ellen hozott intézkedéseket megszegő rave bulit.

A Sheffield Egyetem nyilatkozatában felhívta a figyelmet arra, hogy a biztonsági személyzet szoros együttműködést folytat a rendőrséggel és kiemelték, a hallgatók felelőssége betartani a Covid elleni korlátozásokat.

A hivatalos közleményben azt is kiemelték, támogatást biztosítanak azon diákok számára, akiknek nehézséget jelent a lezárásokkal és korlátozásokkal teli időszak.

Nemrég emelkedett meg a kiszabható büntetés összege Angliában, 800 fontra bírságolhatják meg azokat, akik több mint 15 fős bulin vesznek részt. Minden egyes szabályszegés alkalmával megduplázódik az összeg, maximum 6400 font bírság szabható ki a visszaeső partizókra.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések