A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volt már ennyire dögös egy fehérneműben Berki Mazsi?


Mi erősen a nemleges válasz felé hajlunk, ami jól bizonyítja, hogy mennyire rendben van Berki Krisztián felesége.


Mazsi nemcsak híres és népszerű a közösségi médiában, hanem egy szép, kívánatos, csinos nő, aki Berki Krisztián feleségeként élhet nagyon boldog életet. Sokat változott az életük, mióta egy párt alkotnak, megannyi emlékkel és élménnyel.

Később akár saját családjuk is lehet, hiszen már csak a közös gyermek hiányzik az életükből. Sokan drukkolnak nekik azért, hogy mindez sikerüljön, és jelenleg elképzelhetetlennek tűnik, hogy külön utakon folytassák tovább.

Szinte mindenhová együtt utaznak, de külön karrierjük van, és Mazsi is ügyesen mozog a közösségi médián belül. Az Instagram oldalát például lassan 180 000-en fogják követni, és ez egy olyan szám, amivel azért már lehet mit kezdeni.

Krisztián kedvese szintén nagyon várja már a szerelmesek napját, Valentint, ami a nők számára egy különleges ünnep. Ez valóban egy olyan nap, amikor minden róluk szól, bár tegyük hozzá, sokkal több ilyen napot érdemelnének.



Mazsi egy promóció részeként egy irtózatosan dögös vörösben izzó fehérneműben mutatta meg magát. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy ismét megjelenjenek a kritikusok, de kár is időt fecsérelni erre, a kép önmagáért beszél.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések