A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amatőr, ügyetlen tolvajokat fogtak a villámgyors pesterzsébeti rendőrök


A rendőrök nemcsak, hogy résen voltak, nagyon gyors munkát is végeztek, aminek köszönhetően mindkét elkövetőt el tudták fogni.


A rendőrségi közlemény szerint az ügyben érintett két férfi január 28-án hajnalban Budapest XX. kerületében az egyik helyi büfébe próbált meg bejutni. Kissé barbár módon cselekedtek, mert egyszerűen berúgták az épület ablakát.

A járőrök tíz percen belül már a helyszínen voltak, ahol elfogták a 23 éves O. Dávidot és a 18 éves társát, K. Norbertet. Mindketten budapestiek, akiket azóta letartóztattak, előállítottak. Kiderült, hogy a páros aznap éjjel egy másik, szintén a kerületben található ABC ablakát is betörték, azonban oda sem sikerült bejutniuk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói O. Dávidot és K. Norbertet egyrendbeli lopás vétség kísérlete és egyrendbeli lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrség a két férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések