A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasvári Vivi nagy leleplezése, a szerelem nem ismer határokat


Vivi már nem egyedülálló, de mint azt már sokan tudhatják, van egy kis csavar a történetben, ami még szebbé teszi azt.


Vasvári Vivi mérhetetlenül szerelmesnek tűnt, amikor együtt volt a párjával. Több helyre is elutaztak közösen, és közben a modell szebbnél szebb gondolatokat osztott meg az érzéseiről, vagy magáról a szerelemről.

Ezután történhetett valami, mert ezek a gondolatok eltűntek, és kiderült, hogy Vivi már nincs együtt a párjával. Újra egyedülálló lett, és az okok nemigazán derültek ki, bár ez abszolúte magánügy.

Az elsők között írtuk meg, hogy Vivi újra kapcsolatban van, de akkor csak kevesen tudhatták, hogy kivel alkot egy párt. A többség szimplán találgathatott, bár voltak, akik biztosan voltak abban, hogy a duó újra egyesült.

Nos, nekik volt igazuk, mint azt a kép is bizonyítja, mert Vivi a korábbi párjával közösen síel Svájcban. „Összetartozunk.” – írta a posztjában, majd csak úgy özönlöttek a kommentek a kép alá. „Annyira tudtam, örülök nektek” – válaszolt az egyik hozzászóló.



„Olyan rég nem volt közös fotó, már azt hittem, nem is vagytok együtt. sok boldogságot.” – szólt hozzá egy másik kommentelő, aki valószínűleg csak felszínesebb módon követi Vivit, mert köztudott volt, hogy a pár szétment.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések