A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miközben nő a kórháztűz áldozatainak száma, Iohannis a sípályáról szolidarizál az áldozatokkal és családtagjaikkal


Bírálja Klaus Iohannis államfőt a Szociáldemokrata Párt (PSD). Az alakulat szerint az elnök "a sípályáról szolidarizál" a bukaresti kórháztűz áldozataival és családtagjaikkal.


"A Matei Balş intézetnél történt tragédia halálos áldozatainak száma sajnos nő, Iohannis elnök pedig a sípályáról szolidarizál az áldozatokkal és családtagjaikkal. Hatéves mandátuma alatt láthattuk, hogy az elnöki palota sízője miként szlalomozik az egészségügy, az oktatás vagy a közigazgatás 'reformjára' vonatkozó ígéretek között, és 'aggodalommal követi' a román emberek drámáit, de csak néhány perc erejéig, egy-egy televíziós nyilatkozatban. Egyébként pontosan olyan párhuzamos polgártársai életével, mint amilyen párhuzamosan álltak a sílécei, amikor legutóbb lesiklott Păltinişen" - áll a PSD szombati Facebook-bejegyzésében.

Klaus Iohannis államelnököt a szebenjuharosi (Păltiniș) sípályán kapta lencsevégre az Antena 3 stábja szombaton. Az Antena 3 hírtelevízió anyagában a riporter a sífelszerelésben, sisakban tovasikló államelnök után szaladva azt kérdezi, hogy milyen a sízés, mire azt a választ kapja, hogy nagyon jó, önöknek is ajánlom. A riporter a hó minőségéről is érdeklődött Iohannisnál, mire az államelnök úgy válaszolt, hogy elég jó, és szép napot kívánt.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések