A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új csatárt szerződtetett a Fiorentina, de a rajongókat annak felesége hozza lázba


A Fiorentina nemrég jelentette be, hogy Alekszandr Kokorin személyében új csatárt szerződtettek, ám a rajongók más miatt is nagyon várják az érkezését.


Alekszandr Kokorin múltja nem éppen fényes, elég, ha csak abból indulunk ki, hogy 2018-ban Pavel Mamajev társaságában rátámadtak két emberre egy étteremben, ahol egyikük egy székkel a Kereskedelmi Minisztérium alkalmazottját is eltalálta.

Az orosz válogatott játékost tettéért 18 hónapos börtönbüntetésre ítélték, ám az enyhítési kérelem pozitív elbírálása miatt hamarabb kiengedték őket.

A 29 éves Kokorin most a Szpartak Moszkva csapatától érkezik Firenzébe, az oroszoknál eltöltött időszak alatt (10 mérkőzés) két gólpassz és két gól fűződik a nevéhez.

Hogy a formája kapcsán lesz-e okuk örülni a rajongóknak, az egyelőre kérdéses, mindenesetre feleségét, Daria Valitovát már tűkön ülve várják, ugyanis annak Instagram-fotói rengeteg szurkoló érdeklődését felkeltette, amin az alábbiak alapján mi sem csodálkozunk.







Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések