A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint 1 100 doboz cigarettát szagolt ki a NAV cigarettakereső kutyája


Becky ezúttal Záhonynál végzett kiváló munkát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szolgálatában, ami egyúttal egy nagyobb fogást is jelentett a neve mellett.


A hivatalos tájékoztatás szerint több mint 1 100 doboz cigarettát fogott a NAV a Becky névre hallgató cigarettakereső kutyájának köszönhetően. Az eb buktatta le azt a férfit, aki az autójába rejtve akart cigarettát csempészni Záhonynál.

A sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut. Becky, a szolgálati kutya azonban az ellenőrzésen a jármű ajtajánál, a lökhárítónál és a kerekeknél jelzést adott – tudhattuk meg a NAV által kiadott hivatalos közleményből.A pénzügyőrök a kocsit megbontva, a speciálisan csempészetre kialakított üregekben több mint 1 100 doboz adózatlan dohányt találtak. A NAV munkatársai a több mint másfél millió forint értékű csempészárut lefoglalták, és a sofőr ellen költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések