A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű dráma, gyermekével vetette a mélybe magát az anya


A 39 éves nő az öt éves kislányát karjaiban tartva ugrott le a „Pokol Konyhájának” nevezett városrészben egy lakóház tetejéről, Manhattan hírhedt negyedében.


A 39 éves Oksana Patchin egy barátjához látogatott vasárnap délután kislányával, Olivia Patchin-nel. Oksana ismerősétől elkérte a tetőkijárat kártyáját arra hivatkozva, hogy meg szeretné mutatni kislányának a kilátást. Később a kamerák rögzítették, ahogyan a nő átlép a biztonsági ajtón, majd gyermekét a karjaiba szorítva a mélybe veti magát. Mindketten életüket vesztették – írja a Mirror.

„Nem vagyok képes elhinni, ami történt. Szörnyűség, ami történt. Minden remekül ment, nem értem, mi történhetett„ – mondta az öngyilkos anya egyik családtagja.

Az Ukrajnai születésű nő nyáron elvált férjétől, és édesanyjával élte együtt. A források szerint semmilyen öngyilkosságra utaló írást nem hagyott hátra. A város gyermekügyi szolgálata közölte, hogy vizsgálják a kettős tragédia körülményeit.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések