A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szibériai hideg jön: indulj el időben!


A nappali enyhébb idő után este tartós hóesésre számíthatnak az emberek.


Továbbra is nehezíti a közlekedést az extrém időjárás a fővárosban. A tegnap nap során több BKK és MÁV járat késett a hideg miatt, ezért érdemes korábban elindulni otthonról a dugók és fennakadások miatt. A szakemberek kérik, hogy a BKK és MÁV hivatalos oldalán tájékozódjunk indulás előtt. A mai nap már enyhébb lesz a nappal, de éjszaka újabb hóesésre kell számítani, ami holnap reggelre újabb nehézségeket okozhat az utakon.

– Este, északon tartósabb hóesés kezdődhet, de az enyhülés hatására, északnyugat felől várhatóan egyre nagyobb területen havas esőbe vált a csapadék. Éjszaka országszerte borongós idő várható. Északon lehet csapadék, északnyugaton, és északon hó, havas eső mellett pedig ónos eső is előfordulhat, míg északkeleten a havazás a valószínűbb – tájékoztatta Pártai Lucia meteorológus a Metropolt.


Jön a januári tavasz

A szibériai hideg után a hét második felére enyhülésre számíthatunk, csütörtökön akár már 10 fok is lehet a nappali hőmérséklet. Frontérzékenyek továbbá szív-és érrendszeri betegségben szenvedők különösen figyeljenek magukra ezeken a napokon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések