A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bagdy Emőke: Megkaptam a védőoltást, az egyetlen mellékhatás, amit érzek, az a nyugalom


Hiába próbálták meg sokan lebeszélni, már megkapta a koronavírus elleni védőoltást Bagdy Emőke – tudtuk meg a 79 éves klinikai szakpszichológustól, aki szerint a járvány gyerekkori sebeket is feltéphet.

Sokan várták, hogy vége legyen 2020-nak, ám az új év egyelőre nem hozta el a várt felüdülést. Önnek hogyan indult 2021?

Tavaly kicsit mindannyian elfáradtunk a bizonytalanságban és a nehéz várakozásban, de most végre felcsillant egy reménysugár, a vakcina. Szeretném, hogy mindenki megértse, nincs más kiút ebből a helyzetből, ez az egyetlen megoldás. Jómagam is megkaptam az első oltást mint egészségügyben dolgozó, így számomra már sokkal derűsebben indult az új év.

Ha jól értem, voltak, akik le akarták beszélni az oltásról.

Sokan mondták, hogy ne csináljam, ne kockáztassak, de az az igazság, hogy az oltáselleneseket öt perc alatt leszerelem. Ahogy mindig, úgy most is kiállok a tudomány és a józan érvek mellett.

Tapasztalt valamilyen mellékhatást?

Az egyetlen mellékhatás, amit érzek, az a nyugalom, és ez nemcsak az én tapasztalatom. Jó érzés, hogy ráléptem a biztonság útjára, február elején pedig a második oltásra is sor kerül.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések