A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrületesen nagy gólt vágott Ibrahimovic az edzésen (videóval)


A svéd óriást nem kell félteni, az edzéseken is ugyanazt hozza, mint az éles meccseken, és most egy újabb akrobatikus találatot szerzett.


Zlatan Ibrahimovic minden túlzás nélkül már az aktív pályafutása során legendává vált, minden idők egyik legjobb csatára, aki különleges egyéniség, és mindenhol le tudta tenni a névjegyét, kezdve Olaszországgal, Spanyolországgal, Franciaországgal, Angliával, vagy Amerikával.

Megállíthatatlan, még közel 40 évesen is az egyik legjobb. Annyira jó formában van, hogy éveket játszhat ezen a szinten, bőven negyven felett is, ha nem szól közbe egy nagyon súlyos sérülés, bár nem is oly rég abból is fel tudott épülni.

Jelenleg a Milan játékosa, ahol először 2010 és 2012 között játszott, közvetlen azután, hogy a Barcelonához igazolt. Olaszországban a Juvenutsnál és az Internél is képes volt felérni a csúcsra, ami csak az ő képességeit bizonyítja.

Nemrég egy kiállítás miatt kellett kényszerpihenőre mennie, de ez nem jelenti azt, hogy az edzéseket kerülnie kellene. Sőt, a tréningek ideje alatt is mindent belead, és olyan mozdulatokra képes, mint senki más.



Ezen a felvételen azt láthatjuk, ahogy egy beadott labdát követően a hosszún érkezve Ibra egy akrobatikus mozdulattal a hálóba teszi a labdát. Láthattunk már tőle ilyen találatokat éles körülmények között is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések