A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ördögien feszül Tóth Andin az új edzőruhája, amit még Gáspár Evelin is likeolt


Nem gyenge Tóth Andi aktuális formája, és az a szett sem, amiben nemrég fotózták, bár vannak, akiknek mindez nem tetszik.


„Énekesnő vagy, vagy átmentél modellbe?? A hangod miatt szeretünk sokan!! Saját számok kellenének inkább!!!!!!” – írta az egyik kommentelő a posztja alá egy kritika részeként, ami nem teljesen állja meg a helyét.

Egyrészt már csak amiatt sem, mert a hírességek sokszor vállalnak fotózásokat, és ez is hozzátartozik ehhez a világhoz. Nézzük meg csak a legnagyobb sztárokat, kezdve Jennifer Lopezzel, akinek az utóbbi időben különösen sok hasonló megjelenése volt.

Másrészt arról sem feledkezhetünk meg, hogy a koronavírus miatt az énekeseknek jelentősen megcsappanhattak a bevételi forrásaik, mivel nincs igazán hol fellépniük. Andi még a szerencsésebbek között volt a Sztárban Sztár miatt, de hosszú hetek teltek el a finálé óta.

Harmadrészt, miért ne vállalhatna ilyen fotózásokat, amikor még mindig nagyon fiatal, remek formája van? Az ő saját döntése, hogy mit vállal el, mennyiért, és így tovább. Emiatt senkit sem szólhatunk meg.



Alig több mint egy óra alatt 9 000 felett volt a likeok száma Andi legutóbbi edzéssel kapcsolatos posztja alatt. A hírességek közül Gáspár Evelin is „beköszönt” egy like formájában, aki ugyancsak nagyszerű formának örvend, és szenzációsan mutat a róla készült képeken.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések