A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem hagyta szó nélkül az állatkínzást az ismert színésznő


Gregor Bernadett embertelennek és kegyetlen tartja a rém tettét.


Ismeretlen személy tartja rettegésben napok óta a Tabán környékén élő kutyatartókat. Ahogy tegnap a Metropolban megírtuk, az állatkínzó gombostűkkel átszúrt jutalomfalatokat rakta tele a közeli utcákat. Az eset mellett a legendás állatbarát, Gregor Bernadett se tudott szó nélkül elmenni, akit felelős kutya-és macskatartóként sokkolt a hír.

– Értetlenül állok jelenség előtt, nem tudok mit kezdeni vele. Aki ezt így összegyúrja, képes belerakni több gombostűt, vajon látja a szeme előtt, ahogy ez az „étel” a kutya nyelőcsövébe vagy gyomrába kerül? Van fogalma arról, milyen kínszenvedéssel hal meg ettől az a szerencsétlen jószág? Hogyan jut eszébe valakinek ártatlan kutyákat megkínozni a gondatlan gazdáik hibája miatt – vélekedett az Újszínház színésznője, aki ezúton is igyekszik felhívni a figyelmet a környékbeli rémre és a felelős állattartásra.

Az állatkínzó személye és okai egyelőre ismeretlenek, de a művésznő úgy véli, talán, hogy az állatkínzó talán pár felelőtlen gazdi miatt vetemedett az embertelen lépésre.

– Vannak olyanok, akiket felidegesít egy-két kutyatartó, aki például nem szedi össze kedvence után a piszkot. Sajnos minket, felelős állattartókat egy kalap alá vesznek velük. Ettől függetlenül amit ez a rejtélyes valaki csinál bűn és remélem minél hamarabb elfogják – mondta el a Jászai Mari-díjas színésznő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések