A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Müller Cecília enyhén szólva is beszédes reakciója


Az országos tisztifőorvos egyértelműen utalt arra, ha egyelőre ne gondoljunk arra, hogy a korlátozásokat nagyban enyhítsék, mert ez egy ideig nem fog megvalósulni a nyájimmunitás hiánya miatt.

Orbán Viktor péntek reggel szintén kitért erre, és noha a magyar miniszterelnök is minél hamarabb szabadulna a járványtól, valamint a korlátozásoktól, ez addig nem történhet meg, míg nem lesz ideális a nyájimmunitás.

Egyelőre ennek a közelében nem vagyunk, hiszen csak nemrég kezdődhettek meg az oltások, és azok sem tömeges formában. Az azonban jó hír, hogy Szijjártó Péter bejelentette a magyar-orosz megállapodást, amivel egymillió ember kaphatja meg a vakcináit Magyarországon.

Ha a számokat nézzük, biztató a kép, mert nemrég ismét egy fontosabb mérföldkőnek örülhettünk, hiszen már kevesebb mint 4 000 koronavírus-beteg van a kórházakban. A halálos áldozatok száma azonban továbbra is magas.

Egyes városokban csökkennek a számok, míg máshol stagnálnak, illetve tapasztalhatunk növekedéseket is a szennyvízminták alapján. „Ettől még borzasztóan messze vagyunk a mai napon.” – mondta Müller pénteken az operatív törzs sajtótájékoztatóján, reagálván a nyájimmunitás lehetőségére.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések