Minden a szokásokon múlik: ez a 6 reggeli szokás rengeteget segít a fogyásban


Azt szokták mondani, hogy minden a szokásokon múlik. Ha szokásoddá tudod tenni a heti 3-4 alkalommal való testmozgást, vagy az egészséges táplálkozást, az nagyszerű, hiszen hosszú távon segíthet formában maradni. Vannak azonban olyan szokások is, amik közvetlenül a súlycsökkenést támogatják. Ez a 6 reggeli szokás éppen ilyen! Sokszor ennyi is elég, hogy beinduljon a fogyás!


Válassz magas fehérjetartalmú reggelit

Amit reggelire fogyasztasz, az az egész napodat befolyásolhatja. A magas fehérjetartalmú reggeli csillapítja az éhséget a nap folyamán, és elősegíti a fogyást.

Igyál meg fél liter vizet

Hogy már a reggeli órákban beindítsd az anyagcseréd! Nagyon egyszerű módszer a fogyás elősegítéséhez!

Állj mérlegre

Nem csak a motiváció, de az önellenőrzés miatt is fontos, hogy rendszeresen mérd magad. Vigyázat, a súly nem minden, hiszen ha edzel, izmot is szedsz magadra, amivel számolnod kell! Több tanulmány is kimutatta egyébként, hogy a minden napos mérlegelés összefüggésbe hozható a hatékonyabb fogyással.

Próbáld ki a reggeli edzést

Van, aki sokkal jobban szereti, mint a délutáni mozgást. Beindítod az anyagcseréd, feltöltöd magad energiával egy teljes napra.

Csomagolj előre

Nagyon fontos, hogy tartsd a kitűzött táplálozási módszert. Sokat segít benne, ha előre gondolkozol, és ebédet csomagolsz magadnak reggelente. Így kizárhatod annak a lehetőségét, hogy a déli órákban valamelyik közeli gyorsétteremben kötsz ki.

Aludj eleget

Számtalan tanulmány kimutatta, hogy a nem elegendő alvás az étvágy megnövekedéséhez vezethet. Figyelj rá, hogy minden nap aludj 8 órát! Ha egy picivel hamarabb fekszel le, vagy valamivel későbbre állítod az ébresztőd, már az is rengeteget segíthet!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések