A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden mozdíthatót elvitt a házból egy okányi férfi


Teljesen kirámolt egy házat, ezért, lopás miatt emelt vádat a járási ügyészség nemrég egy 35 éves okányi férfi ellen – ismertették a megyei főügyészségen.


A férfi 2019. szeptember 5. és 7. között – pontosabban nem tudni, mikor – megjelent Okányban egy Templom utcai lakatlan családi háznál. A szomszéd bekerítetlen, üres telkén keresztül a lakóház hátsó részéhez ment, és a fából készült kiskaput a zsanérról leemelve bejutott az ingatlan udvarára.

Benyomta a ház hátsó bejárati ajtaját,
és a lakásból 300 ezer forint értékben vitt el elektromos kis- és nagygépeket: hűtőszekrényt, porszívót, mosógépet, centrifugát, vasalót, kenyérpirítót, mikrohullámú sütőt, de megfújt szőnyegeket, függönyöket, könyveket, cipőket, valamint egy kerékpárt is.

A férfi a lopott holmikat eladta. A vádhatóság azt indítványozta, hogy a tettét beismerő férfit ítélje a bíróság közérdekű munka büntetésre, valamint kötelezze az okozott kár megtérítésére is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések