A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megrázó interjú a HÉV-en megtámadott édesanyával


Az életéért kellett küzdenie annak a magyar édesanyának, akit megtámadtak a HÉV-en. A Bors készített vele interjút a támadást követően.


A támadás kedden történt, amikor a 47 esztendős családanya a gödöllői munkahelyére tartott, amikor a HÉV-en egy ismeretlen fiatalember meg akarta erőszakolni. Az asszony természetesen ellenállt, aminek az lett a vége, hogy a támadó brutálisan megverte.

A Bors interjút készített a Pest megyében élő nővel, aki soha ezelőtt nem élhetett át hasonlót. Egy húszas éveiben járó férfi volt a támadó, aki Szilasligeten szállt fel a HÉV-re, aki először elment a nő mellett.

Piroska elől foglalt helyet a HÉV-en, és végig tisztában volt azzal, hogy mi történik körülötte. A Szentjakab megállót elhagyván fordulat következett be, mert a férfi váratlan módon odalépett hozzá és leült vele szemben.

Ekkor egyszerűen csak azt mondta, hogy tolja le nadrágját, mire a nő odaadta a mobiltelefonját, bízván abban, hogy a férfinek ez elég lesz. Nem így lett, és a támadó brutális támadásba kezdett, és még az arcát is megrugdosta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések