A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Liptai Claudia újra műsort vezet - A férjével együtt jelentkezik jövő héttől


Február elsejétől a Sláger FM-en jelentkezik Liptai Claudia és Pataki Ádám az ÉdesKettessel.


Liptai Claudia egy hosszabb kihagyás után újra rendszeresen műsort vezet. A 47 éves sztár február elsejétől a Sláger FM-en jelentkezik férjével.

Ezután minden hétfőn a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti majd az ÉdesKettes című műsort.

A minden hétfőn, 20 órától a 95.8 Sláger FM-en hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben. Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrászvizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog.

Már ezeken az előadásokon is megtapasztalhatták a páros egyedi humorát és azt, hogy nem rejtik véka alá a világról alkotott véleményüket. Most a rádió hullámhosszán keresztül bepillantás engednek mindebbe.

- Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek vagyunk - mondta Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben.

- Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről - árulta el a cukrászmester.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések