Hirdessen itt

Koronavírusos lett Galambos Lajos


A mulatós zenész betegsége miatt nem jelent meg a bírósági tárgyalásán, korábban többet is kihagyott egészségügyi okoknál fogva.


Újabb híresség kapta el a koronavírust Galambos Lajos személyében. A sztárról tegnap reggel derült ki, hogy elkapta a súlyos betegséget, mikor is nem jelent meg évek óta húzódó, 30 milliós közüzemi csalásról és vesztegetésről szóló büntetőperének legújabb tárgyalásán. A megdöbbentő hírt a sztár ügyvédje jelentette be a Budaörsi Járásbíróságon a Blikknek.
Hirdetés

– Ügyfelem reggel, nem sokkal a tárgyalás előtt írt nekem, hogy vasárnap délután kapta meg a COVID teszt eredményét, amely pozitív lett – mondta el a lapnak dr. Fröhlich Krisztián, ám részleteket nem osztott meg arról, pontosan milyen állapotban van a védence.

A zenész pere már több mint 5 éve tart, és számos szerencsétlenség is közrejátszott abban, hogy idáig elhúzódjon az ügye. 2019-ben például mentő vitte el a bíróságról, ugyanis olyan rosszul lett, hogy összeesett a mellékhelyiségben, mivel mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Tavaly szeptemberben Lajcsi fia István fertőződött meg a rettegett vírussal, majd ősszel az egyik vádlott a Budaörsi Járásbíróság előtt állva jelentette be, hogy édesapja elkapta a koronavírust és karanténba került.

Az eset kisebb felfordulást okozott ezzel a tárgyalóteremben, ekkor a trombitaművész maga kérte az ülés vezetőjét, hogy a férfit ne engedjék be az épületbe a bennlévők testi épsége, többek között Lajcsi felesége miatt is, aki évek óta veszélyeztetett tüdőbeteg. A bíró viszont végül beengedte a vádlottat, mert adottak voltak a távolságtartás lehetőségei és folytatódhatott a tárgyalás.

Hogy mikor lesz vége az ügynek, nem tudni, de ha bebizonyosodik Lajcsi bűnössége akár 12 év börtönt is kaphat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések