A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirúgták a 19 éves kukást, miután lefejezte egy család hóemberét


A videóban szereplő úriember nem volt túl kedves a család által összerakott hóemberrel, de a kamera mindent rögzített, és a Bruce Lee-mozdulat az állásába került.


A Daily Mail is beszámolt a nem mindennapi történetről, és nemigen hallottunk még olyanról, hogy valakit azért bocsássanak el, mert kegyetlenül elbánt egy hóemberrel. A szemetes cégnél dolgozott férfi egy hároméves kisfiú hóemberét fejezte le, aki szerint amúgy is elolvadt volna az építmény.

A biztonsági kamera felvételei rögzítették, ahogy Callum Woodhouse egy látványos mozdulattal lerúgja a hórakás tetejét, miközben arra várt, hogy kiürítésre kerüljenek a kukák. A kisfiú családja elmondta, hogy szombaton építették meg a hóembert, de az nem sokáig maradhatott egyben, köszönhetően a könyörtelen mozdulatnak.

Az illetékesek nem tolerálták a férfi viselkedését, ami miatt nem veszik vissza a munkahelyére. Woodhouse soha nem gondolta volna, hogy egy hóember megrúgása ekkora hatással lehet az életére, és elveszítheti a munkáját.

Nevetségesnek nevezte, hogy egy ilyen mozdulat miatt elveszítheti az állását, noha a hóember egyébként is elolvadt volna. Nem tartja magát „hóembergyilkosnak”, és az esetet követően bocsánatot kért a családtól.

Hatalmas visszhangot kapott az ügy a közösségi médián keresztül, és a 19 éves férfi még aznap üzenetet küldött a családnak a közösségi médián keresztül, akik azonban letiltották. Arra a kérdésre, hogy mit érez az állása elvesztése miatt, azt mondta, hogy nehéz idők ezek, főleg a járvány miatt, és csak azért nincs munkája, mert megrúgott egy hóembert.



Aggódik, mivel hamarosan apa lesz, és a családját etetnie kell. Egy petíció is született annak érdekében, hogy a tanács vegye vissza az állásába a férfit, összesen 456 aláírással. Nem ez az első eset, hogy Woodhouse a meggondolatlansága miatt bajba került, mert tavaly júliusban részegen nekiment egy csaposnak és két rendőrnek.

A bíróság 12 hónap közmunkára, 120 óra fizetés nélküli munkára, és 250 font megfizetésére kötelezte a tettéért. A balhé abból alakult ki, hogy megragadta a csapos ingét, meglökte, kiabált, káromkodott, és miután távozott, ellenszegült a rendőröknek, és fenyegetően lépett fel.

Ezzel nem ért véget a történet, mert az egyik tisztet azzal fenyegette meg, hogy megfojtja a bilincsével, miközben le akarták tartóztatni. Az egyik rendőrnek a lábát fejelte meg, míg a másikat fejen találta a kórházi ellátását követően. A férfi annyira részeg volt, hogy eleve nem engedték be a sörkertbe, és azután támadta meg a csapost, hogy a felszólítás ellenére sem távozott.

A tanács szóvivője azt mondta, miután tudomást szereztek az esetről, továbbították az ügyet a hulladékgyűjtő vállalkozókhoz, akik egy ügynökségen keresztül foglalkoztatták a férfit. Minden joguk megvolt arra, hogy ne alkalmazzák a továbbiakban Woodhouset.

A Mirror kérdésére azt mondta, a hóember akadályozta őt a munkában, majd belerúgott egyet, mert nem gondolta, hogy ez bárkinek is rossz érzést okozna. „Nem hiszem, hogy egy hóembernek vannak érzései. Megint olvadni és havazni fog. Nem gondoltam, hogy ez ilyen hatással lesz egy hároméves gyerekre.”

Hiába mondta azt a főnökének, hogy családja van, és szüksége van a munkára, csak azt a választ kapta, hogy sz*rt sem adnak neki. Hajlandó lett volna arra is, hogy új hóembert építsen a kisgyerek számára, aki megsiratta a látványt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések