A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiborultak a britek: eddig kell még várniuk, hogy kocsmázhassanak


Májusig biztosan nem mehetnek kedvenc kocsmájukba az angolok, miután a brit kormány úgy döntött, hogy a vendéglátóhelyeket nyithatják majd meg a legkésőbb a szigetországban.


A brit kormány úgy döntött, hogy amikor majd végre feloldják a korlátozásokat, a dorbézolásra alkalmas szórakozóhelyek lesznek az utolsók, amiket újranyitnak. Ráadásul az alkohol beszerzését is megnehezíti a járványhelyzet, mert Nagy-Britanniában múlt hét óta kizárólag az ételek házhoz szállítása megengedett. Ez ráadásul a vendéglátósoknak is komoly gondot jelent, mivel így elesnek bevételeik nem kis hányadától – írja a Mirror.

És ez még nem minden, ugyanis a szigetországban az egyre súlyosbodó járványhelyzet miatt egyelőre nem a zárolás feloldását, hanem további korlátozó intézkedések bevezetését tervezik, beleértve a társadalmi érintkezési szabályok további szigorítását, de még a szabadtéri sportolás időtartamának limitálását is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések