A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Izgalmas vallomást tett Jennifer Lopez korábbi házasságáról


Jennifer Lopez és Marc Anthony 2011-ben vetett véget házasságának, az énekesnő meglepő titkot árult el a párkapcsolatról – írja a Hello Magazin.


Jennifer Lopez és Marc Anthony 2004-ben kelt egybe, a válás óta is jó kapcsolatot ápolnak – két közös gyermekük született, Max és Emme, ikrek.

J.Lo a vadonatúj CoachConversations című műsor első vendégeként beszélt arról, milyen nehéz időn ment keresztül az Anthony-val való házassága alatt. “Sokat beszélgettünk a terapeutámmal az önszeretetről, én meg persze úgy gondoltam, “szeretem magam”, de sok olyan magánéleti döntést hoztam, ami mégiscsak azt mutatta, hogy ez nem igaz.”

“Hosszú az út az önszeretet felé – és én még mindig ezen az úton járok” – Jennifer nem mondta ki egyértelműen, hogy a felismeréshez vezető nehezebb időszaka az Anthony-val való kapcsolata alatt bontakozott ki, de számítások alapján erre lehet következtetni.

A koronavírus-járvány miatt az énekesnőnek kétszer kellett elhalasztani az esküvőjét, de vőlegényével, Alex Rodriguezzel abban reménykednek, hogy minél hamarabb egybekelhetnek végre.

J.Lo azt is elárulta: a válás ellenére sikeresen és büszkén nevelik Marc Anthony-val közös 12 éves gyermekeiket. “Oka van annak, hogy szakítottunk, de nagyszerű barátok vagyunk és remek szülők” – mondta a The View vendégeként.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések