A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Húskolopfolóval verte szét albérleti lakásukat, mert összeveszett az élettársával


Húskolopfolóval esett albérleti lakásuknak egy fiatal férfi Veszprémben. A 24 éves albérlő többször is lesújtott a konyhai eszközzel tört zúzott, amikor összeveszett élettársával.


Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 24 éves tapolcai lakossal szemben - írta meg a police.hu. Az eddigi adatok szerint a férfi hétfő délután veszprémi albérletében összeveszett az élettársával, majd a vita hevében egy húsklopfolót kapott fel a konyhában.

Ezután percekig tartó ámokfutásba kezdett, megrongálta a bejárati ajtót, a konyha- és szobabútort, darabokra törte a falon lévő villanykapcsolókat. A kár több ezer forint, ám szerencsére senki nem sérült meg. A feldühödött elkövető ezután eltávozott a lakásból, ám a bejelentést követően a járőrök rövid időn belül a belvárosban elfogták a rongálót, majd előállították.

Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai végül gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves tapolcai lakost.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések