A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatalmas fazéknyi, tűzforró gulyáslevesbe esett egy ötéves kislány, borzalmas sérülései lettek


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt.


A vádirat szerint a nő elvállalta lánytestvére kiskorú lányának a felügyeletét, aki 2020. májusának elején a délelőtti órákban a tiszakeszi házukban tartózkodott.

A nő gulyáslevest főzött a gáztűzhelyen egy húszliteres fazékban, ez kora délutánra elkészült, levette a tűzhelyről és kellő körültekintés nélkül a konyhapadlóra tette az asztal mellé. A forró leves ilyen elhelyezése veszélyeztette az ötéves gyermeket.

A gyermek ugyanis tésztát gyúrt a konyhaasztalnál, és amikor ki akart menni a konyhából, megcsúszott, elvesztette az egyensúlyát és beleesett a forró levessel teli fazékba. A nő a férjével együtt azonnal a segítségére sietett, kivették az edényből, levetkőztették és hideg víz alatt hűtötték a testét a mentők kiérkezéséig.

A gyermek 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, testfelületének több mint felét érintő másod-, és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett el, és közvetlenül életveszélyes állapotba került.

A nő a cselekménye lehetséges következményeit azért nem látta előre, mert a tőle elvárható figyelmet és körültekintést elmulasztotta. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések