A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hosszú Katinka a szárazföldön is nagyon vonzó


Hiába a víz a természetes közege minden idők egyik legnagyobb úszónőjének, odakint a szárazföldön is nagy feltűnést okoz.


Az elmúlt időszakban szinte egyfajta „gépként” láttuk dolgozni az egyik kedvenc sportolónkat, aki mindent belead, hogy a lehető legjobb formában legyen a soron következő világeseményen. A koronavírus miatt azonban számára is furcsák lehetnek ezek a körülmények.

Soha nem könnyű élsportolónak lenni, és ez hatványozottan igaz, amikor valaki annyira sikeres, mint Katinka. Az ilyen sikeres emberektől mindig, minden pillanatban a győzelmet várják el az emberek.

Ez pedig komoly terhet jelenthet, és aki nincs rendben fejben, mentálisan, az lehet bármennyire tehetséges, nem fogja sokra vinni. Számos példát láthattunk már erre az évek alatt a különböző sportokban.

Szerencsére Katinka fejben is nagyon erős, és az eredményei önmagukért beszélnek. A három olimpiai és a huszonhat világbajnoki cím sem véletlenül ugrott ki a medencéből. Ne feledjük, ennek még bőven lehet folytatása.



Katinka is megérdemli a pihenést, és amikor odakint van a szárazföldön, szeret divatosan öltözködni. Most is hasonlóan tett, és mindig jó látni, amikor teljesen más formában jelenik meg, mert igenis egy csinos nőről beszélünk.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések