Hirdessen itt

Hargita megye: Borboly Csaba, a megyei tanács elnöke is megkapta az oltást


Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Ion Proca, a megye prefektusa hétfőn megkapta a védőoltás első adagját.


A csíkszeredai megyei kórházban berendezett oltási központban kapta meg a vakcina első adagját Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

„Közösségünk már nagyon sokszor bebizonyította, hogy felelősen tud viselkedni akkor, amikor összefogás és közösségi kiállás kell. Volt erre példa a járvány alatt is. Most ismét erre van szükség, ha elegen beoltatjuk magunkat, reális esély van arra, hogy véget vessünk a járványnak. Ezért szeretteim és jómagam egészsége érdekében ma én is beoltattam magam és ezt tanácsolom a megye lakosságának is” – nyilatkozta Borboly Csaba.

Hétfőn a kórházi oltási központban kapta meg a koronavírus elleni védőoltás első adagját Ion Proca, Hargita megye prefektusa is. A kormány megyebeli képviselőjének meggyőződése, hogy jó döntést hozott a védőoltás igénylésével.

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban működő oltási központban január 25-ig összesen 2110 személy kapott koronavírus elleni védőoltást. A kórház alkalmazottai közül 537-en, az alkalmazottak 43 százaléka élt eddig ezzel a lehetőséggel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések