A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajmeresztő elméletek kaptak szárnyra Bill Gatesről: sokan azt hiszik, ő szabadította el a vírust


Sokan úgy gondolják, hogy a koronavírus megteremtője nem más, mint a Microsoft alapítója, Bill Gates. Ez a hír az interneten is gyorsan elterjedt, maga Gates pedig egyszerűen csak értetlenkedve áll az egész előtt. Ugyanakkor, utána akar járni, hogy mi is rejtőzhet az összeesküvés-elméletek mögött.


Elmondása szerint az a sok millió poszt, ami róla és az Egyesült Államok vezető virológusáról, Anthony Fauciról szól, az betudható annak, hogy az emberekben félelmet kelt a járvány, illetve a közösségi médiában terjedő mindenféle fals információ is rányomhatja a bélyegét a közvéleményre.

Sosem hitte volna, hogy egyszer Fauci és ő is komoly szereplője lesz ennek, de abban bízik, hogy hamarosan vége lesz. Amióta kitört a járvány, szinte minden napra jut egy-egy összeesküvés-elmélet, és folyamatosa próbálják keresni az emberek azt, hogy vajon mi vagy ki is idézhette elő a járványt, és persze milyen szándékból.

Az egyik elmélet szerint Gates és Fauci közösen szabadították el a vírust azért, hogy irányítani tudják őket, miután microchipeket is ültettek beléjük. Fel is tette a talán jogos kérdést ezzel kapcsolatban: „De az emberek komolyan elhiszik ezt?”



A 65 éves feltaláló egyébként eddig mintegy 1,75 milliárd dollárt ajánlott fel a járvány elleni küzdelemre a feleségével közös alapítványán keresztül.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések