A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

14 lövéssel végzett a feleségével egy férfi, mert nem tetszett neki a videója


Egy brazil influenszert, Eliane Ferreira Siolin-t saját férje ölte meg, miután a nő bevállalósabb videót szeretett volna megosztani a TikTokon. A gyilkosság után a férfi saját magával is végzett.


A házaspár holttestét a házuk hátsó tornácán találták meg január 24-én. A nőt a hatéves kislányuk szeme láttára lőtte meg férje, méghozzá 14-szer, jobb karját pedig eltörte. A kegyetlen gyilkosság után a férfi megölte magát is.

A kislányuk sokkot kapott a történtek miatt, de nem maradt egyedül, mivel a rokonai befogadták őt. A helyi sajtó azt állítja, hogy a házaspár a nő egyik TikTok-videóján balhézhatott össze, mivel a férjének nem igazán tetszett az, amit látott.

A barátaik szerint egyébként is sokat vitatkoztak, akár még nyilvános helyeken is. Eliane-t több mint 60 ezren követték a TikTokon, ahol gyakran posztolt szexibb, merészebb videókat is.

@elianesiolin

♬ som original - Geovanna Alberto


A nőn 14 lövés nyoma volt, míg férjén mindössze egy, a fején. A kiérkező rendőrök a helyszínen több töltényt és tartalék tárat is találtak, ez ügyben még nyomoznak.

A Daily Star cikke egy másik nagyon fontos és komoly dologra is felhívja a figyelmet: a nők elleni erőszak komoly problémát jelent a Brazíliában - erre egy 2015-ös tanulmány mutat rá, miszerint minden hetedik percben életét veszti egy nő az országban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések