A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gond van a Real Madridnál, Zidane elkapta a koronavírust


Legutóbb Zinedine Zidane produkált pozitív koronavírus-tesztet a Real Madridnál, ami azt jelenti, hogy karanténba kell vonulnia, így egy ideig nem dolgozhat közvetlen módon a csapattal.


A futballista- és edzőrekorder lassan 50 éves lesz, aki az utóbbi időben megint sok kritikát kap a Real Madrid teljesítménye miatt. A csapat színeiben 2001 és 2006 között futballozott, közvetlen azután, hogy elhagyta a Juventust és Olaszországot.

A Madridot edzőként először 2016 és 2018 között irányította, majd egy kisebb kihagyást követően visszatért. 2019 óta edzője ismét a legendás alakulatnak, mely élt már meg szebb időszakot is a jelenleginél.

A helyzetet nehezíti, hogy kiderült, Zidane tesztje pozitív lett, tehát ő is elkapta a koronavírust, hiába tettek meg minden óvintézkedést. A csapat egy rendkívül rövid közleményben tudatta, hogy a francia zseni tesztje pozitív lett, tehát karanténba kénytelen vonulni a hivatalos protokoll szerint.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések