A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fordulat a soroksári gyilkosság ügyében: mégsem erőszakolták meg a futónőt?


Eddig a szexuális erőszak volt az indíték, az orvosszakértői vélemény azonban sok új kérdést vet fel.


A soroksári futónő, Gyurik Krisztina megölésével gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje az igazságügyi orvosszakértő megállapítására hivatkozva azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a nőt nem erőszakolták meg. Ez azonban, mint dr. Lichy József elmondta, rengeteg kérdést felvet a továbbiakban, eddig ugyanis az indíték a szexuális erőszak volt.

A lap úgy tudja,

Krisztina holttestén több helyen is megtalálták az elkövető vérét és izzadságát, ondót azonban nem ott, hanem a személyes holmiján találtak.


A nőt lemeztelenítették, ruhái a mai napig nem kerültek elő, mobilját öt év után egy börtönletétben találták meg a nyomozók. A gyilkossággal gyanúsított férfi máig tagadja, hogy ő ölte volna meg Krisztinát, de azt elismerte, hogy az adott időben ott járt ő is a helyszínen.

Az áldozat férje, Kardos Lajos megdöbbent a hír hallatán, miszerint a gyilkosság előtt valószínűleg nem történt nemi erőszak. Neki nem adták oda az orvosszakértői papírokat, mondta el a Blikknek.
hirdetés

"Amennyiben valóban nem erőszakolta meg a támadója Krisztit, ez egy pici megnyugvást jelentene nekem, hisz akkor legalább azt a borzalmat nem kellett átélnie szegénynek" - tette hozzá a férfi.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések