A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fegyvert fogott a McDonald’s alkalmazottjára, mert hiányolta a sajtot a hamburgeréből


Egy egészen abszurd ok miatt rántott fegyvert a férfi, aki lehetséges, hogy emiatt börtönben fog pihenni egy ideig.


A New York Post beszámolójából kiderült, hogy egy új-mexikói férfiról van szó, akiről videofelvételeket adtak át a rendőrségnek, miután fegyvert fogott a McDonald’s egyik alkalmazottjára.

Estevan Gonzalez január 7-én úgy döntött, hogy az autójával megáll az egyik albuquerque-i McDonald’snál, és eszik egy hamburgert. A férfi amiatt kezdett el panaszkodni, mert a hamburgerében nem volt sajt – jelentette a KRQE.

Ezt követően távozott, de körülbelül tíz perccel később visszatért, majd újra vitába elegyedett az alkalmazottal. Senki sem számíthatott arra, ami ezután következett, mivel az ideges vásárló elővette a fegyverét és rámutatott vele az alkalmazottra.

Rögtön értesítették a rendőrséget, mire Gonzalez elhajtott a helyszínről, akit nem messze onnan fogtak el és tartóztattak le. Jelenleg szabadlábon védekezhet, ugyanakkor a tettéért, a fegyveres fenyegető magatartásért felelnie kell.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések