A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!


Ez olyasvalami, amitől egyenesen undorodik, így jelentősen megkíméli magát és a szervezetét, hogy nem él vele.


Az embernek az élete során sok káros szenvedélye lehet: drog, dohányzás, szerencsejáték… Megannyi ilyen dolog van, amik valóban káros hatással tudnak lenni a szervezetünkre, és az életünkre egyaránt.

Ezek közül szinte mind képes szenvedélybetegséget okozni, és vannak, akik emiatt távoznak idő előtt a Földről. Napi szinten halnak meg világszerte emberek szenvedélybetegségben, ami sokszor kezelést igényel.

Egyes emberek még csak nem is tudják magukról, hogy szenvedélybetegek, vagy rá sem hederítenek. Azok, akik rengeteget dohányoznak, később szintén nagy árat fizethetnek a szenvedélyükért.

Egy biztos, Gáspár Evelin, Győzike idősebbik lánya nemet mondott erre, és az Instagram oldalán keresztül egyértelművé tette, hogy ő biztosan mellőzi a cigaretta használatát, és egy nap nem emiatt szeretne elmenni.

„Volt egy időszak, ahogy dohányoztam, de már undorodom tőle, és nem a cigaretta által okozott halálban szeretnék elmenni.” – válaszolt az egyik kérdésre Evelin, amikor megkérdezték tőle, hogy dohányozik-e.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések