A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy egészen váratlan és ultra-cuki szelfi Horváth Évától


Talán nem túlzást azt állítani, hogy a hétvége legváratlanabb szelfijét Horváth Évától kaptuk, ami egyúttal a legaranyosabb is.


Horváth Évát általában nagyon „steril” környezetekben láthatjuk a fotózások miatt. Lehet ez egy stúdió, vagy egy távoli sziget, ahol minden paradicsomi, és mintha csak megállt volna az idő kereke, annyira tökéletes az érzés.

Éva azonban szinte bárhol feltalálja magát, és erre már nem egy példát láthattunk. Hónapokkal ezelőtt a TV2 nagyszabású műsorában szerepelt, amivel meglepetést okozott, mert nem számíthattunk arra, hogy ott lesz a versenyzők között.

Évától azonban nem idegen a helyzet, még akkor sem, ha nem egy farmon él. Hamar feltalálta magát, és egy pillanatra sem riadt vissza a munkától, vagy a tanyán élő állatok gondozásától, amit valójában nagyon élvezett.

A híres modell is állatbarát, ami már eleve egy komoly pluszpont a neve mellett, legalábbis a részünkről biztosan! Emiatt is különösen megmosolyogtató az a kép, amit nemrég posztolt Éva az egyik parkból.



Annyira cuki, hogy egyszerűen imádjuk! Ezerszer többet érnek az ilyen szelfik, mint minden más, szóval bennünket most ezzel a képpel meg lehet venni kilóra. Egy tökéletes és rendkívül aranyos pillanatkép, ami a követőknek is tettszett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések