A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Curtis szerelmes, meghitt és tökéletes randija Balatonfüreden


A híres énekes és az új párja továbbra is nagyon boldognak tűnnek, akik legutóbb Balatonfüreden randevúztak egymással.


Curtis számára is nagyon fontosak az érzelmek, hiába tartják őt sokan egy igazán kemény figurának. A dalai sem lennének olyan sikeresek, ha azok nem szívből íródtak volna, sokszor megtörtént események alapján.

Az ember életében mindig vannak olyan pontok, amik jó és rossz dolgokkal is járhatnak. Ezeknek a sokasága visz bennünket előre, amit sokan csak tapasztalatnak hívnak. Ez olyasvalami, ami mindig elkísér bennünket az utunkra, ha akarjuk, ha nem.

A híres rapper előtt most egy szebb időszak állhat, aki hónapok óta újra szerelmes, és már nagyon vágyhatott erre az érzésre. Támadták őt emiatt, hogy már nincs együtt a gyermeke édesanyjával, és egy teljesen más stílusú nőt választott.

Ugyanakkor Curtisnek sem kell magyarázatot adnia, hogy miért hoz ilyen döntéseket. Ez már abszolúte magánügy, így a követők inkább legyenek hálásak azért, hogy még mindig beengedi őket a kulisszák mögé.



Curtis és Judit nemrég megismerkedésük helyszínén járt, ahol ismét nagyon jól érezték magukat. Egy végtelenül romantikus randin vettek részt, és szerencséjük volt, mert sütött a nap. Ilyenkor a Balaton talán még különlegesebb, mint nyáron.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések