A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Camembert cipóban sütve: isteni forró vacsora hideg napokra


Fantasztikus ötlet, és milyen egyszerű! A cipóban sült camembert remek vacsora hideg téli napokon.


A camembert cipóban sütve szuperegyszerű, de fantasztikus fogás. A cipó belsejét is érdemes fűszeres olívaolajjal meglocsolni és megsütni. Azért kell a camembert sajtot bevágni, hogy a fűszerek jobban átjárják. A forró cipó és sajt együtt nagyon laktató.

Hozzávalók:

👉 1 db cipó
👉 25 dkg camembert sajt
👉 3 gerezd fokhagyma
👉 1 ág rozmaring
👉 2 evőkanál olívaolaj
👉 citromlé

Elkészítés:

A kenyér tetejét vágd le, és kanalazd ki a belsejét. Akkora lyukat készíts, hogy elférjen benne a camembert. Az olívolajat keverd össze kevés rozmaringgal, zúzott fokhagymával és pár csepp citromlével, majd locsold meg vele a buci alját. Rakd bele a sajtot, és a tetejére is önts a keverékből. Tedd rá a maradék rozmaringot.

Told forró sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 15 perc alatt. Amikor a sajt megolvad, a cipó kicsit megpirul, kiveheted a sütőből.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések