A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Busz és traktor ütközött, legalább egy tucat ember életét vesztette


Rendkívül súlyos baleset történt Oroszország középső részén, ahol egy minibusz egy traktor utánfutójával ütközött, melynek következtében legalább 12 ember életét vesztette.


Halálos baleset történt péntek éjjel Közép-Oroszországban, Szamara régióban, Szizrany város közelében – írja az Euronews. A baleset következtében legalább 12 ember életét vesztette, és még 11 ember megsérült.

Egyelőre még nem tudni pontosan a baleset körülményeit, de első feltételezések a traktor sofőrje megcsúszott a csúszós úton, és áttért a szemben lévő sávba, ahol megtörtén az ütközés a minibusszal.

Az orosz hatóságok megerősítették, hogy vizsgálatot fognak indítani az ügyben, azóta pedig az Orosz Nyomozóbizottság közölte, hogy bűnügyi nyomozást indítottak el. Azt nem tudni pontosan, hogy a minibusz szabályosan közlekedett-e.

Oroszország nagyon „hírhedtnek” tekinthető a közúti balesetek tekintetében, ugyanis nálunk van a világon az egyik legnagyobb halálozási ráta, ha a közúti balesetek okozta halálozást nézzük. Ez általában több okra vezethető vissza: ittas vezetés, rossz útminőség és rosszul karbantartott járművek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések