A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bombával akarta meggyilkolni fiát egy részeg férfi, végül saját magát tette el láb alól


Meghalt egy 65 éves kalkuttai férfi, miután felrobbant mellette az a bomba, amivel fiát szándékozott volna megölni.


Az incidens az észak-kalkuttai kerület Kasipúr utcájában történt pénteken, helyi idő szerint hajnali fél 4-kor. Az idős Sejk Matlabot és fiát, Sejk Nazirt a robbanás után kritikus állapotban kórházba szállították, az édesapát azonban nem tudták újjáéleszteni.

Az India Today értesülései szerint a 65 éves férfi gyakran részegen tért vissza otthonába a munkájából, emiatt folyamatos konfliktus alakult ki közte és családja között. Fia, Sejk Nazir egy gyárban dolgozott, péntek délután azonban a szemtanúk elmondása alapján feldühödött azon, hogy apja ismét leitta magát.

A veszekedés hamar elfajult, Sejk Matlab pedig elővett a szekrényéből egy házi készítésű bombát, amit fia irányába hajított. Sejk Nazir megpróbálta lebeszélni apját arról, hogy detonációval vessen véget a vitának, azonban már túl késő volt, a robbanószerkezet földet ért, és mindketten megsebesültek.

A környékbeliek hívták ki a mentőket és a tűzoltókat, a két férfit azonnal a helyi kórházba vitték, ahol Sejk Matlabot holtnak nyilvánították. Sejk Nazir kézfeje és ujjai teljesen szétroncsolódtak, valamint sok vért vesztett, ezért az intenzív osztályra helyezték át további kezelések céljából.

A rendőrség heves nyomozásokba kezdett, ugyanis ki szerették volna deríteni, hogy a környéken van-e még a házakban elrejtve bomba, hiszen nem tudták pontosan, hogy saját maga készítette-e el a robbanószerkezetet a férfi, vagy mástól vásárolta.

Végül kiderült, hogy az előbbi eset állt fenn, ezért lezárták a vizsgálatokat, arra viszont sikerült rájönniük, hogy Sejk Matlab korábban bűnszervezetek tagjaként tevékenykedett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések