A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bizarr elmélet: Müller Cecília dublőrét oltották be a vírustagadók szerint


Az eddigi egyik legbizarabb elmélettel állt elő a vírus- és oltásellenes Gődény György: egyik posztjában azt sejteti, hogy a minap nem Müller Cecíliát, hanem egy olyan hölgyet oltottak be a koronavírus elleni vakcinával, aki hasonlít rá, vagyis dublőrt használt a tisztifőorvos.


Már a gyógyszerész hívei is osztogatják a Facebook-on a patikus elméletét, miszerint nem is Müller Cecíliát oltották be, hanem a hasonmását. Ezt arra alapozzák, hogy egy másik maszk és egy furcsa sál volt a tisztifőorvoson – írja a Ripost.

„Nem hagy nyugodni, hogy vajon miért nem a megszokott maszkjában volt az „oltakozásakor”? „Van még több furcsaság, a vonások, a szemöldök, a haj, és más is, de az különösen szokatlan és nagyon érdekes, hogy még a nyaka is állig körbe van bugyolálva egy, a tőle megszokott szolidtól teljesen elütő ormótlan sállal…” – írja Gődény.


Bár konkrétan nem írja le, hogy nem Müller Cecília kapta meg az oltást, hanem valaki más, aki hasonlít rá, de sejteti. Gődény valószínűleg tudja, így elkerülheti, hogy álhír-terjesztésért megint bevigyék a rendőrök. Hívei viszont már teljes meggyőződéssel osztogatják a konteóját.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések