A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ágakat szakított le az erős szél Békés megyében


A vasárnapról hétfőre virradóra, a hajnali órákban megélénkülő erős szél következtében több esetben kellett beavatkozni megyénk tűzoltóinak.


Nagyméretű faág szakadt le Békéscsabán az Északi sor – Dombos utca kereszteződésében. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az ágat láncfűrész segítségével feldarabolták, majd eltávolították a járdáról.

Szarvason, a buszpályaudvaron egy telekommunikációs vezeték került veszélyesen alacsonyra, akadályozva ezzel a forgalmat. A helyi hivatásos tűzoltók a vezetéket ideiglenesen megfeszítették és kikötötték, a szolgáltató karbantartásáig az akadály elhárult.

Orosházán a Táncsics Mihály utcában egy nagyméretű tuja dőlt ki akadályozva a gyalogos forgalmat. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel a kidőlt fát eltávolították. Az esetek során senki sem sérült meg.

Nagyméretű akácfa dőlt úttestre hétfőn délben Orosházán, a Tükör utcában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével a kidőlt növényzetet eltávolították. Az eset során anyagi kár és személyi sérülés nem keletkezett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések