A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A papának el se mertük mondani„- drámai vallomás a győri tragédia miatt gyászoló nagymamától


Megtörten beszélt a tragédiáról a győri balesetben elhunyt 19 éves lány nagymamája.


Mint arról korábban a Napi Újság is beszámolt, négy ember halt meg csütörtök délután egy Győr közeli balesetben. Egy személygépkocsi egy autókat szállító kamionnal ütközött. A kisebbik járműben egy házaspár, 19 éves lányuk és egy kisgyermekük ült – pillanatok alatt lángba borult, a családnak esélye sem volt a túlélésre.

F. Istvánné Gabriella az unokáját veszítette el tegnap, sírva beszélt gyászáról.

„Évi a fiam és a volt menyem kapcsolatából született, idén érettségizett volna„ – mondta megtörten a Blikknek a balesetben elhunyt, 19 éves lány apai nagymamája.„A papának el se mertük mondani, mi történt, kell néhány nap még, hogy eláruljuk: Évi nincs többé. Nincs egy hete, hogy itt volt nálam, pont itt, a konyhában beszélgettünk arról, mennyire imádja a kisöccsét. Boldogan mesélt a nagy álmáról, hogy érettségi után virágkötő szeretne lenni. Nem hiszem el, hogy Évi nincs többé, naphosszat csak sírok, hogy soha többé nem hallhatom a hangját, nem láthatom már a kedves mosolyát.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések