Hirdessen itt

A gyöngyösi polgármester úgy menekült az újságírók elől, mint patkány a süllyedő hajóról


Gyöngyös baloldali polgármestere még január elején, amikor csak az egészégügyben dolgozók kaphattak oltást, soron kívül beadatta magának a koronavírus elleni vakcinát.


„Gyöngyös baloldali polgármestere még január elején, amikor csak az egészégügyben dolgozók kaphattak oltást soron kívül beadatta magának a koronavírus elleni vakcinát, ezzel megsértve az oltási rendet. A baloldal folyamatosan a vakcina ellen kapmányol, de ha saját magukról van szó, akkor nem számít a politika. A volt MSZMP-s és MSZP-s Hiesz György lebukott és menekül, de mi elcsíptük!” – írta a Facebookon a Pesti TV Riporter című műsorának beharangozójában Bohár Dániel a Facebookon.

Mi is hírül adtuk korábban, hogy a PestiSrácok információi szerint a 64 éves politikus oltását a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban végezték el, amit az intézmény dolgozói is megerősítettek portálnak. Hiesz György polgármester röviddel azt követően jelent meg a kórházban, hogy a még rendelkezésre álló, kiolvasztott vakcinák elhasználására szólítottak fel a kórház dolgozói, és maga számára kérte az oltást, melyet az oltóanyag felhasználhatósága miatt kényszerhelyzetben lévő orvos be is adott neki több kórházi dolgozó előtt.

A hírre reagálva a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt írta Facebook-oldalára: „Szerintem sokan várják a gyöngyösi polgármester tisztázó válaszát: igaz-e, hogy miközben országosan iparszerűen keltik a hangulatot az oltás ellen, magának azért fű alatt beadatta?”



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések