A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

144 óra közmunkát kapott egy férfi, aki Balatonalmádiban ledobta a maszkját, majd verekedni akart a rendőrökkel


A Veszprémi Járásbíróságon 144 óra közmunkával sújtották azt a 43 éves Pest megyei férfit, aki Balatonalmádiban egy üzlet előtt ledobta a maszkját, majd verekedni hívta az őt igazoltató rendőröket és a helyszínen lévő egyik katonát.


A férfi egy Balatonalmádiban található üzletben és dohányboltban, valamint az üzletek előtti helyen a vevőket inzultálta, folyamatosan trágár szavakkal szidalmazta, a maszkviselési szabályokat nem tartotta be, a nála lévő maszkot a földre dobta. A helyszínre érkező rendőröknek nem igazolta magát, adatait nem diktálta be, illetve az intézkedést biztosító katonát és az intézkedő rendőröket verekedni hívta.

A férfivel szemben garázdaság, rendzavarás, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése és köztisztasági szabálysértés, valamint fertőző betegség elleni védekezés elmulasztása szabálysértés miatt indult eljárás. Végül 144 óra közmunkát kapott.

A végzés jogerős.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések