A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poénnak indult, büntetőeljárás lett belőle


Hatósági jelzéseket vett le két személyautóról két férfi Orosházán. A rendszámtáblák közül az egyiket a helyszín közelében eldobták, míg a másikat a fiatalabbik férfi hazavitte.


Orosházi szórakozóhelyről indult haza két férfi június 14-én 2 óra 45 perc körül. Útközben két parkoló autó hátsó hatósági jelzését levették. A leszedett rendszámtáblák közül egyet eldobtak, míg a másikat a fiatalabbik férfi magával vitte. A térfigyelőkamerák rögzítették azt, hogy egyikük kezében egy hatósági jelzés van. A rendőrök még aznap azonosították a két férfit, akiket előállítottak az Orosházi Rendőrkapitányságra.

Az eljárás során mindkét autó rendszámtábláját megtalálták. Az egyiket a helyszín közelében, a másikat pedig a fiatalabbik férfinál, aki hazavitte azt. Kihallgatásukon elmondták, hogy ittasak voltak és akkor jó poénnak tűnt leszedni a két jármű hatósági jelzését. A nyomozók egyedi azonosítójellel visszaélés elkövetésével gyanúsítják mindkettőjüket, a fiatalabb férfit pedig lopással is, mert az egyik rendszámtáblát magával vitte. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait csütörtökön továbbította az ügyészségre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések