A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ököllel püfölte a tatabányai bevásárlóközpont biztonsági őreit egy feldühödött férfi – videó


A Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt a letartóztatott férfival szemben, aki rátamadt a tatabányai bevásárlóközpont biztonsági őreire.


A rendelkezésre álló információk szerint 2020. június 27-én minden előzmény nélkül kiabálni kezdett egy férfi a tatabányai bevásárlóközpontban. A pláza biztonsági őre többször is figyelmeztette a vádlotatt, hogy hagyja el az épületet. A férfi dühében nekiiramodott az őrnek, majd sérülés okozása nélkül, ököllel megütötte a fejét.

Ekkor egy másik biztonsági őr a helyszínre sietett, azonban a férfi őt is megütötte. Az elkövető az orrát találta el, így nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el az őr. A bántalmazásról videó is készült.



Mint utólag kiderült, nemcsak a bevásárlóközpontban garázdálkodott a férfi, ugyanis 2020. április 16-án saját édesanyját is megverte. Emellett még egy esetben történt bántalmazás, 2020. június 6-án Tatabányán egy kereszteződésben két alkalommal ököllel állon ütött egy járókelőt – írja az ügyészség.

A hosszas nyomozást követően az ügyészség vádiratban tett indítványt a férfi közügyektől való eltiltására, illetve a neki járó börtönbüntetés kiszabására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések