Hirdessen itt

Magyarországra jön a Tesla! – Elkezdődött a munkavállalók toborzása


A Tesla hivatalos karrieroldalán több budapesti pozíciót is meghirdetett hétfőn. A csatolt leírásból kiderül, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó hamarosan belép a magyar autópiacra, amely egyben azt is jelentené, hogy nem csak szervizszolgáltatást nyújtanának a jövőben, hanem Teslákat is árulnának Budapesten.


Az, hogy Magyarország felkerült a Tesla térképére és a telepített Superchargerek után hamarosan szerviz nyílik Budapesten, régóta ismert volt. A vállalat tavalyi jelzését követően azonnal elindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon csak egy Tesla-szerviz nyílik hazánkban, vagy ez egy Tesla Store megnyitását is jelenti majd. A magyarországi Tesla-tulajdonosok régóta várják, hogy végre a fővárosban is elérhetőek legyenek az amerikai elektromosautó-gyártó szervizszolgáltatásai, azokért ne kelljen külföldre utazniuk. Az autóvásárlás szempontjából pedig nyilván az lenne praktikus, ha idehaza is meg lehetne venni az egyes modelleket közvetlenül a gyártótól, ezért szintén ne kelljen átlépni az országhatárt.

A Tesla ugyanakkor hivatalos oldalán csupán annyi információt tüntetett fel a leendő szervizzel kapcsolatban, hogy „hamarosan” megnyílik, hivatalos karrieroldalán pedig egyáltalán nem hirdetett meg budapesti állásokat, egészen mostanáig.

Tegnap ugyanis két budapesti pozíciót is meghirdetett a vállalat, amely azt jelenti, hogy mostantól bárki megpályázhatja a Tesla store manager és a Tesla advisor állásokat. Ehhez nem kell mást tenni, mint azt, hogy eljuttatja kizárólag angol nyelvű jelentkezését a Tesla számára.


A most meghirdetett állások alapján biztosra vehető, hogy a Tesla értékesítési pontot is nyit majd Magyarországon, nem csak szervizszolgáltatásokat nyújt a jövőben.

A HIRDETÉS SZÖVEGE ALAPJÁN A MAGYARORSZÁGI PIACRA LÉPÉS ELŐTT A TESLA NEM CSAK EGY ADVISOR POZÍCIÓT HIRDETETT MEG, HANEM TÖBB TANÁCSADÓT IS KERES CSAPATÁBA.

A store manager kiemelt feladatai közé tartozik majd az értékesítési, szállítási folyamatok felügyelete és irányítása a magyar autópiacon, amely szintén megerősíti, hogy a vállalat hivatalos márkakereskedés megnyitását tervezi hazánkban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések