A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

György herceg már kész kis úriember: imádni való fotók készültek róla 2020-ban


Csokorba szedtük György herceg legédesebb képeit az elmúlt évből.


Semmi kétség afelől, hogy György herceget az első perctől kezdve imádják a rajongók. Katalin és Vilmos elsőszülött gyermekének fejlődését világszerte milliók követik nyomon árgus szemmel.

A koronavírus-járvány kitörése cseppet sem kedvezett a nyilvános eseményeknek, így 2020 tavaszától a királyi család tagjai számottevően kevesebb eseményen vettek részt. Ennek ellenére mégis kaphattunk némi bepillantást abba, hogy mennyit nőtt György az elmúlt esztendőben.

Neki is tartogatott jó pár kihívást az év: például szembe kellett néznie az online oktatás megpróbáltatásaival, ez az időszak némi konfliktust szült közte és húga között, amelyről édesanyja az ITV csatorna This Morning című műsorában mesélt májusban. Elárulta, hogy fia Charlotte házi feladatait sokkal érdekesebbnek találta a sajátjánál.

A cambridge-i herceg július 22-én töltötte be hetedik életévét, természetesen a jeles alkalomból a palota megosztott pár fotót róla. Ezek túlzás nélkül 2020 kedvenc képei lettek, a kommentelők elájultak attól, hogy szakasztott úgy festett rajtuk, mint édesapja.

Képes összeállításunkban mutatjuk, melyek voltak a legédesebb képek György hercegről 2020-ból.

Áprilisban is láthattuk, együtt tapsolt testvéreivel és szüleivel, hogy megköszönjék az egészségügyben dolgozók munkáját.

Videóüzenetben kérdezett is kedvencétől, arra volt kíváncsi, hogy melyik állatfaj a következő, amelyik ki fog halni a jövőben.

Aggodalomra persze nem volt oka, sőt még ajándékot is kapott, egy óriási cápafogat.

Októberben David Attenborough látogatta meg őket, a kis György izgult a legjobban a testvérek közül, hiszen a 94 éves tudós hatalmas kedvence.

A csibészkedésből kiveszi a részét, mint ahogy ezeken a júniusi fotókon láthatjuk.

Ez a felvétel is pillanatok alatt körbejárta az internetet.

Kész kis úriemberként mosolyog ezen a képen is.

Ezzel az imádni való képpel köszöntötte a palota György herceget a hetedik születésnapján.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések