A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brüsszeli szexparty: Lengyelországban évek óta keresett bűnöző a szervező (apró léptekben, de elindultunk felkutatni a titkosszolgálati szálakat)


A tvp.info portál információi szerint az állítólagos Brüsszeli szex-party szervezőjét David Manzheley-t a lengyel rendőrség évek óta körözi de,  hogy milyen okból, arról egyelőre nem árultak el részleteket.


A rendőrség nyilvántartása szerint David Manzheley 36 éves. Az Onet-nek nyilatkozó bűnöző azt hazudta, hogy 29 éves.

A felmerülő kétségek tisztázása érdekében a tvp.info portál felvette a kapcsolatot a Wadowice-i rendőr-kapitánysággal. Ugyanis Lengyelországból való menekülése előtt ebben a városban volt Manzheley utolsó tartózkodási helye.

Bár a rendőrség nem 100 százalékban biztos a dolgában, hogy ugyanarról a személyről van szó, viszont az Onet honlapján található fénykép valószínűleg azt jelzi, hogy ugyanaz a személy lehet - nyilatkozta a lengyel rendőrség.

A Napi Újság szerkesztősége megpróbált utánajárni, hogy Manzheley-t mi miatt keresi a lengyel rendőrség.

A bűnöző adatlapját megtaláltuk a körözési listában, amelyből kiderül, hogy csalás miatt keresi a rendőrség.


Az egyenruhások hangsúlyozták, hogy folyamatosan keresik ezt a személyt, de tevékenységük részleteit nem árulhatják el.

A rendőrségi nyilvántartásokból az is kiderül, hogy David Manzheley után, már a krakkói Tartományi Rendőr-főkapitányság adta ki a körözést. Ott azt is elmondták, hogy az Onet portál informátora valószínűleg egy olyan férfi, akit a lengyel igazságszolgáltatás régóta üldöz.

Amint megtudtuk a lengyel rendőrség jelenleg a belga bűnüldöző szervek válaszát várják arra vonatkozólag, hogy átküldjék a David Manzheley személyazonosságát igazoló okiratok másolatát.

Szerkesztőségünk lengyel forrása hétfő óta próbálja felkutatni Manzheley előéletét, amelyből eddig annyit tudunk, hogy a szex-party szervező kis buzi, Lengyelországi tartózkodása során több személyt és zsarolni próbált.

Lengyel és észt kapcsolatainkon keresztül megpróbálunk további információt szerezni a kis buziról és a remélhetőleg felkutatható titkos-szolgálati kapcsolatairól. Reméljük sikerrel járunk.

A magyar titkosszolgák hazudozni kezdtek

Cikkünk megjelenése óta a Magyarországot lejárató titkosszolgálatokkal együttműködő Soros blog egyik kretén újságírója a következő címmel írt cikkében mosdatta a kis buzit.


Habár a cikk címében arra vajaz, hogy a kis majomképű idióta több fideszes képviselővel is partyzott már együtt, a cikkben és a hivatkozásban egy büdös szó nem esik erről.

A Soros csicskák így próbálják átbaszni a sok csökkent-tudatú olvasó fejét.

Szily László elmész egy jó büdös kurva anyádba, a munkaadóddal egyetemben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések