A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Böjte Csaba: Legyőzzük a betegséget, csak hinnünk kell benne


Néhány héttel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy koronavírussal fertőződött meg Böjte Csaba ferences szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője. A hét elején kiengedték a kórházból, mert meggyógyult.


A ferences szerzetesnek november 16-án lett pozitív a koronavírustesztje, és két nappal később kivizsgálásra szállították Budapestre, kórházba. Később állapota javult, így kiengedték a kórházból.

Böjte Csaba a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta, jól van, de gyengébbnek érzi magát, mint általában.

A betegség nemcsak a testünket, de a lelkünket is legyengíti, így „bíznunk kell a jóistenben, és hinnünk kell abban, hogy az ember képes legyőzni a körülötte lévő összevisszaságot”.

Böjte Csaba úgy fogalmazott, hiszi, hogy az emberiség  a betegséget le fogja gyűrni, de egymás kezét nem szabad elengedjük, a reménytelenség ugyanis a legnagyobb fájdalom.

<iframe width="700" height="100" src="https://mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2020/12/mar_kossuth_2020-12-02_08-24-59_08-31-00_1.mp3" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések